Spindelharpan  
 

Harpan

Spela dina favorit Harpan spel här gratis!


 

 


Harpan
Klondike SolitaireMålet med harpan är att flytta alla korten till stiftelsen i rätt ordning från ess till kung. Du kan placera ett kort på ett annat kort, men endast om kortet är mindre än det andra kortet med en och kostym är omväxlande. Du kan flytta flera kort på en gång. Du kan placera en kung på en fri cell.

 

Las Vegas
Las Vegas Klondike Solitairepatiens Las Vegas kortspel. Patiens kortspel du alla känner och älskar. Klondike Solitaire Las Vegas. Men den här gången med turneringsregler och poäng. Syftet med denna patiens spelet är att få högsta möjliga poäng ..... Njut av att spela detta gratis patiens kortspel på nätet!

 

Crystal Patiens
Crystal Klondike SolitaireProva detta gyllene klassiker, 7-card "Klondike" Solitaire! Ordna däck i dräkter på hemma stackar, och se hur många omgångar du kan rensa! Med tre svårighetsgrader, kan du spela en trevlig och mild casual-spel, eller försöka "Expert" spelläge (med kasinoregler) Om du fastnar, trycker du bara på knappen tips! Men du ska veta - det här spelet kan vara mycket beroendeframkallande.

Klondike Patiens
Klondike SolitaireFörsök att lägga alla korten till övre hörnet. Reglerna är följande; det övre högra hörnet däck måste följa efter och måste vara från ess till kung Du kan stapla upp korten i botten, men kort måste sättas i alternerande färger och fallande ordning ..
Patiens Titans
Solitaire TitansDen sociala patiens spel Solitaire Titans; presenterar tecken besättning från Tennis Titans spelet genom Skunk Studios. Det är den klassiska Solitaire ni alla känner till och älskar, men med sin egen personlighet och en riktigt cool high score-system. Du kan utmana världen, eller vänner.
Klondike
Klondike SolitaireKlondike Patience är en välkänd och mycket populär online kortspel ibland bekant enkelt som Solitaire. Alla kort i spelet måste flyttas till grunderna i kostym ordning, och kan staplas i tablån i svart - röd fallande ordning ....

 

Spindelharpan | Patiens Kortspel | Harpan | Kungen | Pyramid Solitaire