Spindelharpan  
 

Patiens

Alla de mest populära patiens spel på ett ställe .. Spela din favorit patiens kortspel gratis här!


Patiens Kortspel ;

 
Spades Kortspel
Spades card game
Spader är en rolig online trick-ta kortspel som spelas av två lag med spelare.
Varje spelare bud för antal knep han tror att ta. Spader spelas i lag och bud från gruppmedlemmarna summeras.
Ett trick i Spades kortspel vinns av den spelare som spelade det högsta värdet kortet. När en eller flera trumf spelas det kort som är högst i värde vinner, annars högsta kortet ...

Den Hjärter Kortspel spel är ett roligt trick-ta kortspel för fyra spelare. Spela en omgång Hearts mot datorn på nätet. Samla så lite poäng som möjligt. The Queen of Spades är 13 (straff) poäng och alla hjärtan kort är värda 1 poäng. Försök att undvika att gå upp straffpoäng.
Målet är att vara den med minst antal poäng ..

 

Finns i sjön
Go Fish Solitaire gameSpela detta Finns i sjön - gå och fiska online mot datorn .. Go Fish är ett roligt kortspel vanligtvis spelas av fyra spelare .. Det är ett bedrägligt enkla kortspel att spela men kräver strategi och planering. Fem kort delas ut från en vanlig 52-korts kortlek till alla spelare i spelet, eller sju kort om det finns fyra eller färre i spelet. Återstående korten delas mellan spelare och sprida ut i en hög. Spelaren vars tur det är frågar en annan spelare för sina kort ...

All-in-One Patiens
All-in-One SolitaireEn patiens kortspel bunt med massor av patiens spel .Med det här spelet kan du spela alla dina favorit Solitaire spel på ett ställe. Crescent patiens, Pyramid patiens, Tri-Peaks patiens, grym patiens och mer .... Klicka på ett kort för att plocka upp och flytta kortet med musen till en ny bunt .... Ett spel med fin grafik och musik alternativ. Spela detta spel online gratis och ha kul!

Rummy - Rummikub
Rummy SolitaireNu kan du spela rummy med en dator motståndare. Rummy patiens är den ursprungliga kort version av den välkända och populära spelet Rummikub. Målet med spelet är att vara först med 0 kort i handen. För att starta måste du spela minst 30 poäng från bara dina egna kort. Kort kan placeras i körningar (samma färg och i ordning) eller grupper (samma kort av olika dräkter) på minst tre kort. Efter din första smälter kan du skapa nya grupper eller körs ....

Tripeaks Patiens
Solitaire TripeaksFörsök att erövra tre patiens topparna i detta utmanande nya versionen av världens favorit online patiens kortspel. Detta spel har 3 svårighetsgrader.
Ta bort de kort som är ett högre eller lägre än HOME kortet. Om inget kort finns klicka på däck som ska behandlas ett nytt kort. Rensa korten innan däcket tar slut. Den "? jokertecken kan användas på alla kort i spelet. Passar inte någon roll i denna patiens kortspel!

Feelgood Harpan Patiens
Feelgood Klondike SolitaireKommer du att kunna sortera korten i kostymer innan tiden rinner ut i vår klassiska spelet Klondike patiens?
Sortera däck i fyra kostymer från ess till kung innan tiden rinner ut! Korten måste läggas på bordet i fallande ordning och alternativ färg .... Vi hoppas att du njuta av att spela detta gratis online patiens kortspel!

Ancient Persia Solitaire
Ancient Persia SolitaireNya online patiens med två olika spel och bra grafik i en persisk tema. Karavanen med varor rör sig långsamt genom öknen från oas till oas. Vägen är mycket farligt och svårt och du måste spela 5 patiens spel i varje stopp. Det finns 100 nivåer och två olika spel av patiens: Tripeaks och Match 2 ...

Persian Solitaire
Persian SolitairePersiska patiens Kortspel. En trevlig version av den populära online patiens kortspel med vackra grafik i en persisk tema. Resan är hård och du kommer att behöva spela fem patiens spel i varje stopp. Det finns 100 olika nivåer och två olika typer av patiens att välja mellan och spela i detta gratis online patiens kortspel ..... Ha kul att spela detta gratis patiens spel!

 

Queens Wedding Solitaire
Queens Wedding SolitaireEn klassisk patiens kortspel variation; Queens Wedding patiens. Det finns 20 nivåer i spelet och fin grafik. Syftet med detta solitaire kortspel är att flytta alla de olika kort från tablån till stiftelsen. Stiftelsen kan byggas upp eller ner oavsett färg ...

 

Golf Patiens Pro
Golf Solitaire Pro
Golf patiens Pro är ett bedrägligt enkelt spel att spela, men också en mycket beroendeframkallande patiens spel! Försök att rensa kurs innan kortleken tar slut. Det låter enkelt, men det här spelet kräver strategi samt planering. Vinna så många rundor golf patiens som du kan genom att ta bort alla kort .....
Ferris Wheel Solitaire
Ferris Wheel SolitairePariserhjul patiens är en ny gratis variant av populära online patiens spel ... Målet med spelet är att flytta alla korten från tablån till stiftelsen. Du kan flytta två kort av samma valör. Det finns 20 nivåer och ljusa och höga kvalitet grafik som gör spelet ännu mer beroendeframkallande att spela!

Duchess Patience
Duchess PatienceEn trevlig och färgglad variation av populära patiens kortspel Tri-toppar. Målet med detta kortspel är att flytta alla korten från tablån till skräphögen. Tillgängliga tableau kort kan flyttas till skräphögen, som bygger upp eller ned utan hänsyn för att passa. . Det finns tjugo nivåer i detta patiens kortspel. Ett spel med fantastisk grafik och avslappnande musik .... Njut av att spela detta gratis online patiens spel!

Park Happyness Solitaire
Park Happy SolitairePark Lycka, en ny gratis online-variant av det populära spelet patiens. Syftet med detta solitaire kortspel är att placera korten från tablån till stiftelsen. Du kan flytta två kort av samma valör. Det finns 20 nivåer och ljusa och höga kvalitet grafik som gör denna patiens kortspel ännu mer beroendeframkallande att spela!.

Klondike Solitaire
Klondike solitaireDen välkända Klondike patiens kortspel. Målet med spelet är att flytta alla de olika korten till stiftelsen i rätt ordning från ess till kung. Du kan placera ett kort på ett annat kort om kortet är mindre än det andra kortet med ett och om dräkten är omväxlande. Du kan också flytta flera kort på en gång. Du kan placera en kung på en fri cell ........ Ha kul att spela detta gratis online Klondike Solitaire spel!